Accapi

на сторінку
Показані 41 - 60 із 100 товарів
  • Accapi EnergyWave Socks Relax&Recovery
    1 833 грн
    Accapi EnergyWave Socks Relax&Recovery
    (105449)

    Accapi EnergyWave Socks Relax&Recovery - це серія шкарпеток для повсякденного носіння або після інтенсивних змагань або тренувань. Завдяки структурі тканини сприяють швидкому відновленню м'язів, що забезпечує приємне почуття розслабленості. Нога стає вільною від м'язової напруги, легкою та рухливою.

    1 833 грн
  • Accapi Running UltraLight
    658 грн
    Accapi Running UltraLight
    (105466)

    Accapi Running UltraLight - легкі та технологічні шкарпетки для бігу від італійського виробника. Шкарпетки швидко сохнуть, добре відводять вологу, мають зонування та невелику компресію для підтримки м'язів у тонусі. Мають антибактеріальні властивості. завдяки поліпропілену у складі та плоскі шви для максимального комфорту.

    658 грн
  • Accapi Ski Competition
    893 грн
    Accapi Ski Competition
    (105472)

    Accapi Ski Competition – це тонкі лижні шкарпетки для професіоналів. Прекрасно сидять, не знижують тактильних відчуттів під час рухів. Завдяки порожнім волокнам Termolite® забезпечують гарне утеплення та рівень відведення вологи. Мають продумане ергономічне зонування. Гарантують максимальний рівень чутливості між ногою та черевиком.

    893 грн
  • Accapi Trail/Run
    775 грн
    Accapi Trail/Run
    (105469)

    Accapi Trail/Run – ця модель розроблена спеціально для бігунів. Аксесуар легкий, із щільною посадкою та зручний у носінні. Тонкий матеріал сприяє швидкому виведенню поту назовні, тому ноги зберігають сухість навіть за тривалої та інтенсивної активності.

    775 грн
  • Accapi Ski Touch
    1 081 грн
    Accapi Ski Touch
    (105499)

    Accapi Ski Touch - це термошкарпетки, які завдяки своїм характеристикам легкості, повітропроникності та стійкості найкраще виражають потенціал спортсмена у всіх його виступах. Терморегулюючі та термоізоляційні, підтримують постійну температуру в не екстремальних кліматичних умовах, дозволяючи шкірі залишатися сухою та теплою.

    1 081 грн
  • Accapi Ski Ergoracing
    1 034 грн
    Accapi Ski Ergoracing
    (105482)

    Accapi Ski Ergoracing – лижні шкарпетки з ефектом другої шкіри. Забезпечують відмінну посадку, відмінну рухливість суглобів та гарантують неперевершену чутливість стопи під час активного руху. Спеціальне плетіння в області литкового м'яза створює змінну область стиснення, покращуючи працездатність цього м'яза. Зони з еластичною в'язкою дозволяють носіння...

    1 034 грн
  • Accapi Ski Performance Jr
    893 грн
    Accapi Ski Performance Jr
    (105484)

    Accapi Ski Performance Jr - це дитячі термошкарпетки для прохолодної та теплої погоди. Забезпечують хорошу терморегуляцію, чудово сидять, захищають ногу від забитих місць і стискування в критичних зонах. Ділянки з тканини, що випаровує, забезпечують ефективний вологовідведення, а ергономічні еластичні вставки на підйомі і гомілкостопі утримують носок у...

    893 грн
  • Accapi Trekking Endurance
    775 грн
    Accapi Trekking Endurance
    (105548)

    Accapi Trekking Endurance - зносостійкі шкарпетки для тривалих походів та експедицій влітку та у міжсезоння. Завдяки волокнам Coolmax® чудово справляються з відведенням вологи та надлишкового тепла.

    775 грн
  • Accapi Ski Performance
    940 грн
    Accapi Ski Performance
    (105492)

    Accapi Ski Performance - це технічні лижні шкарпетки для холодної та теплої погоди. Забезпечують хорошу терморегуляцію, чудово сидять, захищають ногу від забитих місць і стискування в критичних зонах. Ділянки з тканиною, що випаровує, забезпечують ефективний вологовідвід, а ергономічні еластичні вставки на підйомі і гомілкостопі утримують носок у...

    940 грн
  • Accapi Trekking Light
    534 грн
    Accapi Trekking Light
    (105550)

    Accapi Trekking Light це трекінгові шкарпетки для походів у теплому, вологому кліматі.

    534 грн
  • Accapi Ski Wool
    1 316 грн
    Accapi Ski Wool
    (105508)

    Accapi Ski Wool – теплі шкарпетки для гірськолижного спорту в холодних умовах. Ідеально підійдуть чутливим до холоду райдерам, які мерзнуть на схилі чи витягу. Виконані з комбінації натуральної вовни мериносів та високоякісних синтетичних волокон. Мериносова шерсть добре пропускає повітря, відводить вологу від шкіри і має природні антибактеріальні...

    1 316 грн
  • Accapi Nembus T-shirt Long Women
    2 123 грн
    Accapi Nembus T-shirt Long Women
    (113556)

    Accapi Nembus T-shirt Long Women – це жіноча універсальна кофта для будь-якого виду активності від йоги та спортивних ігор до велоїзди та катання на лижах.

    2 123 грн
  • Accapi Hiking Quarter
    728 грн
    Accapi Hiking Quarter
    (105523)

    Accapi Hiking Quarter – це подовжені тонкі шкарпетки. Добре відводять надлишок вологи, зберігаючи суху шкіру, відмінно сидять по нозі. Будуть зручні для трекінгу, походів та подорожей, бігу, катання на велосипеді, відпочинку на природі у теплу погоду.

    728 грн
  • Accapi Outdoor Light
    580 грн
    Accapi Outdoor Light
    (105532)

    Accapi Outdoor Light - це чоловічі термошкарпетки, легка модель із вмістом бавовни та синтетики для максимальної терморегуляції та вологовідведення. Волокно Cordura з високою міцністю, особливо підходить для застосування в точках, схильних до постійних навантажень, стирання та розривів. М'якість виробів Accapi посилюється обробкою Biotender-TR,...

    580 грн
  • Accapi Ergocycle 3/4 Pants Men
    2 350 грн
    Accapi Ergocycle 3/4 Pants Men
    (113667)

    Accapi Ergocycle 3/4 Pants Men - це універсальні чоловічі бриджі для занять будь-якими видами спорту в теплу та прохолодну погоду.

    2 350 грн
  • Accapi Outdoor Merino Crew
    799 грн
    Accapi Outdoor Merino Crew
    (105536)

    Accapi Outdoor Merino Crew - чоловічі класичні шкарпетки з вовною мериносовою в інноваційному виконанні. Підходять для простого туризму, активного відпочинку на природі або для повсякденного використання. Модель середньої довжини ідеально сумісна з черевиками. М'яка, тонка та гіпоалергенна натуральна вовна регулює температуру тіла та зберігає тепло навіть...

    799 грн
  • Accapi Outdoor Merino Endurance Crew
    940 грн
    Accapi Outdoor Merino Endurance Crew
    (105542)

    Accapi Outdoor Merino Endurance Crew - чоловічі шкарпетки для військових від Accapi - відмінна модель, з оптимальною висотою та характеристиками.

    940 грн
  • Accapi Ergowool Pants Men
    4 356 грн
    Accapi Ergowool Pants Men
    (113678)

    Accapi Ergowool Pants Men - це чоловічі штани для зимових видів спорту та відпочинку.

    4 356 грн
  • Accapi Trekking Primaloft
    1 081 грн
    Accapi Trekking Primaloft
    (105552)

    Accapi Trekking Primaloft – це чоловічі подовжені тонкі шкарпетки для трекінгу. Завдяки комбінації вовни Merino зі штучними волокнами (Primaloft, Nylon, Elastane та ін.) добре зберігають тепло, відводять надлишок вологи та чудово сидять по нозі. Будуть зручні для трекінгу, походів, подорожей та відпочинку на природі у прохолодну та холодну погоду.

    1 081 грн
  • Accapi Trekking Touch Crew
    748 грн
    Accapi Trekking Touch Crew
    (105555)

    Accapi Trekking Touch Crew - це функціональні тонкі шкарпетки, розроблені спеціально для тривалих походів у твердому взутті. Забезпечують відмінну терморегуляцію.

    748 грн
Показані 41 - 60 із 100 товарів