Ortlieb Товарів у наявності: 264

на сторінку
Показані 261 - 264 із 264 товарів
  • Ortlieb Atrack 35 (Mustard)
    8 358 грн
    Ortlieb Atrack 35 (Mustard)
    (35086)

    Артикул: R7053 Рюкзак Ortlieb Atrack 35 (Mustard) водонепроникний рюкзак, який відкривається як дорожня сумка. Ця модель рюкзака підходить для занять екстремальними видами спорту, так як він вже готовий витримати всі складнощі. Рюкзак Ortlieb Atrack забезпечує відмінний комфорт під час ваших пригод на відкритому повітрі і коротких одноденних походів.

    8 358 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Ortlieb Atrack 45 (Black)
    9 196 грн
    Ortlieb Atrack 45 (Black)
    (31255)

    Артикул: R7101 Рюкзак Ortlieb Atrack 45 (Black) водонепроницаемый рюкзак, который открывается как дорожная сумка. Эта модель рюкзака подходит для занятий экстремальными видами спорта, так как он уже готов выдержать все сложности. Рюкзак Ortlieb Atrack обеспечивает отличный комфорт во время ваших приключений на открытом воздухе и коротких однодневных походов.

    9 196 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Ortlieb Atrack BP 25 (Black Matt)
    9 240 грн
    Ortlieb Atrack BP 25 (Black Matt)
    (114754)

    Артикул: R7100 Рюкзак Ortlieb Atrack BP 25 (Black Matt) це спеціальна версія непромокаючого рюкзака Atrack для велосипеда, від англійського BP -BikePacking. Ця модель рюкзака підходить для занять екстремальними видами спорту, так як він вже готовий витримати всі складнощі. Рюкзак Ortlieb Atrack BP забезпечує відмінний комфорт під час ваших пригод на відкритому повітрі і...

    9 240 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Ortlieb Duffle RS
    14 960 грн
    Ortlieb Duffle RS
    (43586)

    Ortlieb Duffle RS - водонепроникна сумка-роллер, з рюкзачними лямками. Ступінь захисту IP64. Володар премії OutDoor Industry Award 2014 року, витримує суворі умови найсміливіших експедицій і в той же час пропонує високий рівень комфорту в подорожі. Надміцна колісна система сумки з'єднана з корпусом сумки водонепроникним чином.

    14 960 грн
Показані 261 - 264 із 264 товарів
Ortlieb

Сумки і рюкзаки Ortlieb - синонім невбиваних, непромокаючий і продуманих багажних аксесуарів для подорожей. Сотні гермомішків, баулів, чохлів і велосумок подорожують по всьому світу разом з велосипедистами, байкерами, каякерами і туристами. А непромокальні велосипедні рюкзаки і сумки-месенджери Ortlieb стали частиною майже кожного мегаполісу.

Ком...

Сумки і рюкзаки Ortlieb - синонім невбиваних, непромокаючий і продуманих багажних аксесуарів для подорожей. Сотні гермомішків, баулів, чохлів і велосумок подорожують по всьому світу разом з велосипедистами, байкерами, каякерами і туристами. А непромокальні велосипедні рюкзаки і сумки-месенджери Ortlieb стали частиною майже кожного мегаполісу.

Компанія отримала широку популярність в першу чергу у велосипедистів, тому що у непромокаючих сумок Ortlieb в той час не було аналогів на ринку. Конкуренти використовували при виробництві брезент, шкіру або в кращому випадку нейлон і поліестер. У Ortlieb вирішили не зупинятися і розширити асортимент, застосувавши свої технології створення гермоснаряженія:
- рюкзаки;
- сумки;
- непромокаючі сумки і рюкзаки для фототехніки;
- компресійні мішки;
- баули;
- ємності для води;
- герморюкзак для міста і велосипеда;
- гермоспорядження для водних видів спорту;
- сумки на колесах;
- мотоциклетні кофри;
- чохли, футляри, аптечки.

У 1982 році Hartmut Ortlieb заснував в Нюрнберзі компанію, яка зараз відома як Ortlieb Sportartikel GmbH. Першою продукцією, випущеної цією компанією, було спорядження для захисту від води - виключно для особистого використання, тому що в той час такого спорядження просто не було. Виробничим цехом служив гараж у дворі, в якому велися приготування до першого тривалого вело-скелелазний туру: перші гермомішки і велосумки були зшиті вручну на старій маминій швейній машинці з брезенту від вантажівки.

Те, що починалося так просто, зросла до лідируючої високотехнологічної компанії, в якій працюють понад 100 співробітників. Колекція Ortlieb налічує понад 400 окремих продуктів. Навіть сьогодні все зосереджено під одним дахом - від розробки і проектування до виробництва, включаючи відділи продажів, маркетингу і логістики.Вся продукція Ortlieb характеризується надійними застібками, будь то скручується застібка, герметична блискавка, липучка або змінна застібка. Численні продукти з їх конструктивними особливостями постійно розвиваються і поліпшуються відповідно до нових ідей команди Ortlieb і їх основною спільною метою - водонепроникність, і відповідно до постійно зростаючих вимог користувачів.

Протягом 30 років головна ідея компанії залишається незмінною: погода не повинна заважати пригодам і псувати безцінні враження!

Важливою деталлю при покупці сумки або рюкзака Ortlieb, є можливість купити їх в розстрочку, особливо по таких популярним програмам як Оплата частинами і Миттєва розстрочка. Магазин ProBag представляє можливість купити рюкзак, сумку Ortlieb, не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти.


Детальнiше