Laken

Laken - це іспанська компанія, яка спеціалізується на виробництві пляшок і термосів зі сталі та інших матеріалів. Laken була заснована в 1912 році в Іспанії і спеціалізувалася на виробництві пляшок для води та інших напоїв. Протягом своєї довготривалої історії компанія зарекомендувала себе як провідний виробник в цій галузі. Коли компанія Laken була заснована понад 100 років тому, напої та їжу перевозили та зберігали у багаторазових контейнерах. Окрім потреби у довговічних контейнерах, вони мали бути виготовлені з матеріалів, які сприяли б збереженню вмісту якомога довше. У той час, коли мікрохвильові печі та холодильники були ще невідомими словами, чим довше їжа залишалася теплою і чим свіжішою була вода, тим краще.

Laken - це іспанська компанія, яка спеціалізується на виробництві пляшок і термосів зі сталі та інших матеріалів. Laken була заснована в 1912 році в Іспанії і спеціалізувалася на виробництві пляшок для води та інших напоїв. Протягом своєї довготривалої історії компанія зарекомендувала себе як провідний виробник в цій галузі. Коли компанія Laken була заснована понад 100 років тому, напої та їжу перевозили та зберігали у багаторазових контейнерах. Окрім потреби у довговічних контейнерах, вони мали бути виготовлені з матеріалів, які сприяли б збереженню вмісту якомога довше. У той час, коли мікрохвильові печі та холодильники були ще невідомими словами, чим довше їжа залишалася теплою і чим свіжішою була вода, тим краще.

Це не була турбота про навколишнє середовище, це був єдиний доступний варіант - сьогодні все змінилось. З цієї причини, з моменту заснування компанії в Мурсії (Іспанія) у 1912 році, консервація, багаторазове використання, якість і довговічність - це слова, які стали частиною ДНК Laken. Технології стрімко розвиваються, змінилися матеріали та способи їх обробки, а також оздоблення, дизайн... Споживачі стали набагато вибагливішими щодо зовнішнього вигляду та експлуатаційних характеристик, як всередині, так і зовні будинку, а також ми стикаємося з одним із найбільших викликів цього століття: скороченням споживання одноразового пластику.


Laken

І цей новий контекст робить потреби в збереженні, багаторазовому використанні, якості та довговічності більш актуальними, ніж будь-коли. Хоч і зовсім по-іншому, але 100 років потому, в Laken продовжують виробляти пляшки, фляги та інші багаторазові контейнери з алюмінію, нержавіючої сталі та пластику останнього покоління, найвищої якості та довговічності, з максимальними тепловими характеристиками та дуже продуманим дизайном.

Laken експортує свою продукцію у понад 50 країн світу, серед них і Україна. Магазин ProBag є офіційним авторизованим дилером Laken в Україні (разом з іншими виробниками пляшок і термосів: Kambukka, Klean Kanteen, Esbit та інші). Це дає змогу запропонувати грамотну консультацію та допомогу у виборі пляшок і термосів. ProBag представляє розширені можливості, щоб Вам було легко і просто купити пляшку або термос Laken в Україні: до Ваших послуг: Безвідсоткова Розстрочка - Оплата частинами від ПриватБанку і Купівля частинами від Монобанку, Безкоштовна доставка і консультація на професійному рівні. Офіційне партнерство між Laken і ProBag дає змогу купити пляшку або термос Laken з офіційною гарантією та належної якості.


Laken



Головною метою Laken залишається задоволення потреб у транспортуванні та збереженні рідин і продуктів харчування, причому з максимальною турботою про навколишнє середовище. Laken робить це, керуючись цими цінностями:
- Досвід: Більш ніж столітня історія дозволила компанії домінувати серед представлених продуктів, матеріалах, з яких вони виготовлені, і знати вимоги споживачів.
- Постійне вдосконалення та інновації: Досвід Laken супроводжується чітким прагненням до постійного вдосконалення продукції, дизайну та процесів, щоб запропонувати найновіші ринкові тенденції. Доказом цього є наявність стандарту ISO 9001 або підтримка європейських фондів.
- Якість і безпека матеріалів: Laken вважає за необхідне використовувати найкращі матеріали для своєї продукції, щоб ви могли насолоджуватися найкращими враженнями. Тому вся продукція не містить шкідливих речовин, таких як бісфенол, фталати або свинець.
- Відповідальність за навколишнє середовище: Весь асортимент Laken придатний для багаторазового використання та переробки. Компанія дбає про те, щоб створювати мінімальну кількість відходів під час виробництва та переробляти ті, які не можна уникнути. Laken має сертифікат ISO14001 як знак екологічно відповідального виробництва.

Ключові моменти про Laken:
Історія: Laken була заснована в 1919 році в Іспанії.
Продукти: Laken виробляє широкий спектр пляшок, термосів, контейнерів для їжі та інших багаторазових контейнерів.
Матеріали: Продукти Laken виготовляються з високоякісних матеріалів, таких як алюміній, нержавіюча сталь та пластик без BPA.
Стійкість: Laken прагне до екологічно чистого виробництва та пропонує багаторазові та переробляються продукти.
Інновації: Laken постійно вдосконалює свої продукти та пропонує нові інноваційні рішення.

Докладніше
на сторінку
Показані 101 - 120 із 123 товарів
  • Laken Futura 1L
    468 грн
    Laken Futura 1L
    (89741)

    Laken Futura 1L – пляшка для води. Виготовлена за безшовною технологією із цільного шматка алюмінію. Зовнішня поверхня виконана за спеціальною порошковою технологією. Пляшка вкрита шаром захисного полімеру. Внутрішня поверхня фляги Futura це пластичне антибактеріальне покриття, яке не сколюється навіть при деформації пляшки. Фляга зручно кріпиться за...

    468 грн
  • Laken Cap for Thermoses 1800
    164 грн
    Laken Cap for Thermoses 1800
    (86997)

    Laken Cap for Thermoses 1800 – пробка для термосів бренду LAKEN. Підходить для термосів об'ємом 0.5 л, 0.75 л та 1 л. Виготовлена із пластику. Не містить шкідливих речовин, повністю безпечна для людини та навколишнього середовища. Захистить термос від протоки напою. Увага: Не мити в посудомийній машині, не використовувати в мікрохвильовій печі, не...

    164 грн
  • Laken Silicone Gasket For Cap Of Thermo Food P10/P15
    189 грн
    Laken Silicone Gasket For Cap Of Thermo Food P10/P15
    (88416)

    Laken Silicone Gasket Thermo Food P10/P15 - запасна або додаткова силіконова прокладка для харчових термосів серії: YP5/MP5/LP5.

    189 грн
  • Laken Futura Thermo Cap
    189 грн
    Laken Futura Thermo Cap
    (89772)

    Laken Futura Thermo Cap - додаткова або змінна пробка, що загвинчується, з силіконовою прокладкою, призначена для термо пляшок з нержавіючої сталі з вузьким шийкою. Закруглена внутрішня частина призначена для кріплення карабіну. Перед першим використанням рекомендується промити теплою водою.

    189 грн
  • Laken Cap for Hit Thermo Bottles
    231 грн
    Laken Cap for Hit Thermo Bottles
    (89771)

    Laken Cap for Hit Thermo Bottles - кришка з дозатором для термопляшок з нержавіючої сталі Laken Hit Thermo та Futura Thermo. Якщо ви втратили або пошкодили кришку від своєї улюбленої пляшки, не впадайте у відчай, для цього компанія Laken випускає змінні пробки і кришки.

    231 грн
  • Laken Cup For 0,75L Thermoses
    236 грн
    Laken Cup For 0,75L Thermoses
    (87846)

    Laken Cup For 0,75L Thermoses – кришка для термосів бренду Laken. Зручна та легка, виготовлена з якісного харчового пластику. Можна використовувати як чашку. Цілком безпечна для людини та навколишнього середовища, не містить шкідливих речовин. Увага! Не можна мити в посудомийній машині та використовувати в мікрохвильовій печі.

    236 грн
  • Laken Cup For Thermoses
    260 грн
    Laken Cup For Thermoses
    (87847)

    Laken Cup For Thermoses – кришка для термосів бренду Laken. Зручна та легка, виготовлена з якісного харчового пластику. Можна використовувати як чашку. Цілком безпечна для людини та навколишнього середовища, не містить шкідливих речовин. Увага! Не можна мити в посудомийній машині та використовувати в мікрохвильовій печі.

    260 грн
  • Laken Cap for Jannu Thermo Bottles
    311 грн
    Laken Cap for Jannu Thermo Bottles
    (89770)

    Laken Cap for Jannu Thermo Bottles - кришка-напувалка для пляшок Laken з широким шийкою. Вона має кнопку «натисні та відпусти», яка автоматично відкриває дозатор для зручного використання однією рукою. Якщо у вас термопляшка з широким горлом, пам'ятайте, що з цією кришкою-поїлкою температура холодних напоїв зберігається до 24 годин (залежно від...

    311 грн
  • Laken Tumbler SS 500ml
    386 грн
    Laken Tumbler SS 500ml
    (88415)

    Laken Tumbler SS 500ml - склянка. Стане незамінним помічником для організації їжі на природі або стильним аксесуаром для кухні. Склянка виконана з нержавіючої сталі, підходить для напоїв різної температури, довговічна, за ним легко доглядати.

    386 грн
  • Laken Hit Sponge Bob 0.45L
    210 грн 420 грн
    Laken Hit Sponge Bob 0.45L
    (87027)

    Laken Hit Sponge Bob 0.45L – пляшка для води. Легка та міцна алюмінієва фляга з широким шийкою та кришкою-напувалкою, яскравим, привабливим дизайном з малюнком. Фляга Laken є багатошаровою конструкцією, кожен шар виконує свою функцію. Основа більшості фляг Laken - це безшовна алюмінієва ємність, що має міцність і легкість.

    210 грн 420 грн
    Зменшена ціна!
  • Laken Futura 0.6 L Calaveritas
    252 грн 420 грн
    Laken Futura 0.6 L Calaveritas
    (87165)

    Laken Futura 0.6 L Calaveritas — легка і міцна алюмінієва пляшка для води з кришкою, що щільно закручується, яка стане в нагоді під час подорожей або прогулянок, занять спортом або поїздках на велосипеді. Calaveritas (Калавера) є мексиканським символом Дня мертвих. Пляшка Laken Futura представляє багатошарову конструкцію та кожен шар виконує свою функцію....

    252 грн 420 грн
    Зменшена ціна!
  • Laken Hit Kukuxumusu 0.45L
    210 грн 420 грн
    Laken Hit Kukuxumusu 0.45L
    (88937)

    Laken Hit Kukuxumusu 0.45L – пляшка для води. Легка та міцна алюмінієва фляга з широким шийкою та кришкою-напувалкою, яскравим, привабливим дизайном з малюнком. Фляга Laken є багатошаровою конструкцією, кожен шар виконує свою функцію. Основа більшості фляг Laken - це безшовна алюмінієва ємність, що має міцність і легкість.

    210 грн 420 грн
    Зменшена ціна!
  • Laken Aluminium Bottle 0,6L Futura Cap
    470 грн
    Laken Aluminium Bottle 0,6L Futura Cap
    (88921)

    Laken Aluminium Bottle 0,6L Futura Cap – алюмінієва пляшка для води. Стане нерозлучним супутником у пригодах як дітей, так і дорослих у їхньому повсякденному житті. Чи не окислюється, не накопичує і не передає запахи, може використовуватися для алкогольних та цитрусових напоїв. Вона легка, міцна та на 100% придатна для вторинної переробки. Дозволяє...

    470 грн
  • Laken Iso cover with shoulder strap 1L
    500 грн
    Laken Iso cover with shoulder strap 1L
    (87835)

    Laken Iso cover with shoulder strap 1L - термоізолюючий чохол для фляг, пляшок або термосів Laken. Випускається у двох розмірах - 1 та 1.5 л. Виконаний із міцної тканини, оснащений застібкою-блискавкою, зручним плечовим ременем для транспортування та кишенею для ключів, грошей та інших предметів.

    500 грн
  • Laken Iso cover with shoulder strap 1,5L
    538 грн
    Laken Iso cover with shoulder strap 1,5L
    (87837)

    Laken Iso cover with shoulder strap 1,5L - термоізолюючий чохол для фляг, пляшок або термосів Laken. Випускається у двох розмірах - 1 та 1.5 л. Виконаний із міцної тканини, оснащений застібкою-блискавкою, зручним плечовим ременем для транспортування та кишенею для ключів, грошей та інших предметів.

    538 грн
  • Laken Aluminium Bottle 0,45 L Hit Cap
    550 грн
    Laken Aluminium Bottle 0,45 L Hit Cap
    (87260)

    Laken Aluminium Bottle 0,45 L Hit Cap – пляшка для води, серія Faces. Міцна та легка ємність для дитини від 3 років. Оснащена кришкою Hit, спеціально розробленою для дітей. На пляшці є місце імені дитини. Кожна модель серії - це симпатичний персонаж, який супроводжуватиме дитину у всіх її пригодах. Робот, клоун, домашній вихованець або супергерой -...

    550 грн
  • Laken Basic Steel Bottle 0,35L - PP
    605 грн
    Laken Basic Steel Bottle 0,35L - PP
    (88043)

    Laken Basic Steel Bottle 0,35L - PP - найменша фляга-пляшка цієї лінійки, виготовлена з якісної нержавіючої сталі 18/8. Всі пляшечки цієї серії мають однотонні кольори, приємне на дотик покриття, пляшка не ковзає в руці, а нова кришка з різьбленням виключає протікання напоїв. Серія пляшок Basic Steel від Laken складається з 4 розмірів та 8 кольорів,...

    605 грн
  • Laken Basic Steel Bottle 0,5L - P/S Cap
    704 грн
    Laken Basic Steel Bottle 0,5L - P/S Cap
    (88390)

    Laken Basic Steel Bottle 0,5L - P/S Cap - фляга ємністю 500 мл із нержавіючої сталі 18/8 спокійного природного кольору. Дуже мінімалістична пляшка з безліччю властивостей: вона не залишає запаху чи присмаку у вмісті, дуже міцна та довговічна, повністю водонепроникна та приємна в руках. З нею ви зможете скоротити споживання одноразового пластику.

    704 грн
  • Laken St. Steel 0.35 L Bottle with Neoprene Cover
    361 грн 722 грн
    Laken St. Steel 0.35 L Bottle with Neoprene Cover
    (87028)

    Laken St. Steel 0,35 L. Bottle with Neoprene Cover - дитяча пляшечка неопреновому чохлі. Легка, міцна, герметична. Не містить фталатів, свинцю чи інших шкідливих речовин.

    361 грн 722 грн
    Зменшена ціна!
  • Laken Basic Steel Bottle 1L - P/S Cap
    800 грн
    Laken Basic Steel Bottle 1L - P/S Cap
    (88394)

    Laken Basic Steel Bottle 1L - P/S Cap - найбільша фляга-пляшка цієї серії, вона виготовлена з якісної нержавіючої сталі 18/8. Всі пляшечки Basic Steel мають однотонні кольори, приємне на дотик покриття, пляшка не ковзає в руці, а нова кришка з різьбленням виключає протікання напоїв.

    800 грн
Показані 101 - 120 із 123 товарів