Laken

Laken - це іспанська компанія, яка спеціалізується на виробництві пляшок і термосів зі сталі та інших матеріалів. Laken була заснована в 1912 році в Іспанії і спеціалізувалася на виробництві пляшок для води та інших напоїв. Протягом своєї довготривалої історії компанія зарекомендувала себе як провідний виробник в цій галузі. Коли компанія Laken була заснована понад 100 років тому, напої та їжу перевозили та зберігали у багаторазових контейнерах. Окрім потреби у довговічних контейнерах, вони мали бути виготовлені з матеріалів, які сприяли б збереженню вмісту якомога довше. У той час, коли мікрохвильові печі та холодильники були ще невідомими словами, чим довше їжа залишалася теплою і чим свіжішою була вода, тим краще.

Laken - це іспанська компанія, яка спеціалізується на виробництві пляшок і термосів зі сталі та інших матеріалів. Laken була заснована в 1912 році в Іспанії і спеціалізувалася на виробництві пляшок для води та інших напоїв. Протягом своєї довготривалої історії компанія зарекомендувала себе як провідний виробник в цій галузі. Коли компанія Laken була заснована понад 100 років тому, напої та їжу перевозили та зберігали у багаторазових контейнерах. Окрім потреби у довговічних контейнерах, вони мали бути виготовлені з матеріалів, які сприяли б збереженню вмісту якомога довше. У той час, коли мікрохвильові печі та холодильники були ще невідомими словами, чим довше їжа залишалася теплою і чим свіжішою була вода, тим краще.

Це не була турбота про навколишнє середовище, це був єдиний доступний варіант - сьогодні все змінилось. З цієї причини, з моменту заснування компанії в Мурсії (Іспанія) у 1912 році, консервація, багаторазове використання, якість і довговічність - це слова, які стали частиною ДНК Laken. Технології стрімко розвиваються, змінилися матеріали та способи їх обробки, а також оздоблення, дизайн... Споживачі стали набагато вибагливішими щодо зовнішнього вигляду та експлуатаційних характеристик, як всередині, так і зовні будинку, а також ми стикаємося з одним із найбільших викликів цього століття: скороченням споживання одноразового пластику.


Laken

І цей новий контекст робить потреби в збереженні, багаторазовому використанні, якості та довговічності більш актуальними, ніж будь-коли. Хоч і зовсім по-іншому, але 100 років потому, в Laken продовжують виробляти пляшки, фляги та інші багаторазові контейнери з алюмінію, нержавіючої сталі та пластику останнього покоління, найвищої якості та довговічності, з максимальними тепловими характеристиками та дуже продуманим дизайном.

Laken експортує свою продукцію у понад 50 країн світу, серед них і Україна. Магазин ProBag є офіційним авторизованим дилером Laken в Україні (разом з іншими виробниками пляшок і термосів: Kambukka, Klean Kanteen, Esbit та інші). Це дає змогу запропонувати грамотну консультацію та допомогу у виборі пляшок і термосів. ProBag представляє розширені можливості, щоб Вам було легко і просто купити пляшку або термос Laken в Україні: до Ваших послуг: Безвідсоткова Розстрочка - Оплата частинами від ПриватБанку і Купівля частинами від Монобанку, Безкоштовна доставка і консультація на професійному рівні. Офіційне партнерство між Laken і ProBag дає змогу купити пляшку або термос Laken з офіційною гарантією та належної якості.


Laken



Головною метою Laken залишається задоволення потреб у транспортуванні та збереженні рідин і продуктів харчування, причому з максимальною турботою про навколишнє середовище. Laken робить це, керуючись цими цінностями:
- Досвід: Більш ніж столітня історія дозволила компанії домінувати серед представлених продуктів, матеріалах, з яких вони виготовлені, і знати вимоги споживачів.
- Постійне вдосконалення та інновації: Досвід Laken супроводжується чітким прагненням до постійного вдосконалення продукції, дизайну та процесів, щоб запропонувати найновіші ринкові тенденції. Доказом цього є наявність стандарту ISO 9001 або підтримка європейських фондів.
- Якість і безпека матеріалів: Laken вважає за необхідне використовувати найкращі матеріали для своєї продукції, щоб ви могли насолоджуватися найкращими враженнями. Тому вся продукція не містить шкідливих речовин, таких як бісфенол, фталати або свинець.
- Відповідальність за навколишнє середовище: Весь асортимент Laken придатний для багаторазового використання та переробки. Компанія дбає про те, щоб створювати мінімальну кількість відходів під час виробництва та переробляти ті, які не можна уникнути. Laken має сертифікат ISO14001 як знак екологічно відповідального виробництва.

Ключові моменти про Laken:
Історія: Laken була заснована в 1919 році в Іспанії.
Продукти: Laken виробляє широкий спектр пляшок, термосів, контейнерів для їжі та інших багаторазових контейнерів.
Матеріали: Продукти Laken виготовляються з високоякісних матеріалів, таких як алюміній, нержавіюча сталь та пластик без BPA.
Стійкість: Laken прагне до екологічно чистого виробництва та пропонує багаторазові та переробляються продукти.
Інновації: Laken постійно вдосконалює свої продукти та пропонує нові інноваційні рішення.

Докладніше
на сторінку
Показані 81 - 100 із 123 товарів
  • Laken Tritan Jannu 0,75L
    424 грн 706 грн
    Laken Tritan Jannu 0,75L
    (87182)

    Laken Tritan Jannu 0,75L – пляшка для води. Виконана з високоякісного матеріалу тритан, цей матеріал не містить шкідливих домішок, таких як бісфенол А. Це практична та безпечна альтернатива поліпропіленовим пляшкам, вона довше служить, зберігає акуратний вигляд, стійка до ударів, утворення плям, не вбирає запахи і не вимагає стерилізації, ідеально....

    424 грн 706 грн
    Зменшена ціна!
  • Laken Straw for Jannu Bottles 750 ml - 225 mm
    122 грн
    Laken Straw for Jannu Bottles 750 ml - 225 mm
    (88001)

    Laken Straw for Jannu Bottles 0,75L - 225 мм - акселератор для пляшок Laken, 1 шт. Трубочка підходять для пляшок Laken Jannu Thermo з нержавіючої сталі з широкою шийкою та кришкою-напувалкою (Summit або Jannu), ємністю 0.75 л. Довжина трубочки – 225 мм.

    122 грн
  • Laken Tritan Jannu 0.75L Kukuksumusu
    302 грн 504 грн
    Laken Tritan Jannu 0.75L Kukuksumusu
    (87186)

    Laken Tritan Jannu 0.75L Kukuksumusu - дитяча пляшка для води із зручною кришкою-напувалкою. Має яскравий, привабливий дизайн. Пляшечка виконана з високоякісного матеріалу тритан, цей матеріал не містить шкідливих домішок, таких як бісфенол А. Це практична та безпечна альтернатива поліпропіленовим пляшкам, вона довше служить, зберігає акуратний вигляд,...

    302 грн 504 грн
    Зменшена ціна!
  • Laken Classic Thermo Cap
    342 грн
    Laken Classic Thermo Cap
    (87292)

    Laken Classic Thermo Cap - кришка-пробка для термопляшок з нержавіючої сталі Classic, Jannu та Summit. Тип пробки - із зовнішнім різьбленням на пляшці. Різьбове з'єднання є найбільш сприятливим місцем для розвитку бактерій, а кришку і пляшку з таким різьбленням легко мити. Крім того, таке з'єднання досить надійне, щоб витримати вагу повної фляги. А...

    342 грн
  • Laken Tritan Summit Bottle 0.45L
    747 грн
    Laken Tritan Summit Bottle 0.45L
    (88052)

    Laken Tritan Summit Bottle 0.45L - багаторазова пляшка з кришкою-напувалкою Summit, має запобіжник для запобігання ненавмисному відкриття. Сумісна з кришками Classic та Jannu.

    747 грн
  • Laken Tritan Summit Bottle 0.75L
    727 грн
    Laken Tritan Summit Bottle 0.75L
    (88053)

    Laken Tritan Summit Bottle 0.75L - багаторазова пляшка з кришкою-напувалкою Summit, має запобіжник для запобігання ненавмисному відкриття. Сумісна з кришками Classic та Jannu.

    727 грн
  • Laken Thermos 0,5L
    937 грн
    Laken Thermos 0,5L
    (88039)

    Laken Thermos 0,5L - найкращий термос для рідини з термостійкою колбою, підходить для далеких поїздок, пляжного відпочинку та прогулянок у горах. Теплові характеристики: 12 годин для гарячих та 24 години для холодних напоїв (залежно від температури навколишнього середовища).

    937 грн
  • Laken Summit Thermo Cap
    387 грн
    Laken Summit Thermo Cap
    (88065)

    Laken Summit Thermo Cap – кришка. Сумісна з усіма термопляшками LAKEN з широким шийкою: Classic (крім 1L - TA10), Jannu та Summit та з усіма пляшками Tritan. Соломинки продаються окремо, їх параметри залежить від ємності вашої пляшки. Також ми рекомендуємо не використовувати ці кришки з напоями температурою вище 50ºC. Перед першим використанням і щодня...

    387 грн
  • Laken Basic Steel Vintage Bottle 0.5L
    899 грн
    Laken Basic Steel Vintage Bottle 0.5L
    (88046)

    Laken Basic Steel Vintage Bottle 0.5L - стильна, vintage фляга-пляшка. Пляшка повністю виготовлена з нержавіючої сталі 18/8. Вся серія фляг Vintage має однотонне, матове, приємне на дотик покриття, вона не ковзає в руці, а кришка-пробка з силіконовою прокладкою унеможливлює протікання напоїв. З широкого шийки зручно пити, а за кільце на кришці пляшку...

    899 грн
  • Laken Summit Thermo Bottle 0,75L
    1 611 грн
    Laken Summit Thermo Bottle 0,75L
    (88056)

    Laken Summit Thermo Bottle 0,75L - термопляшка з подвійними стінками з нержавіючої сталі 18/8, кольоровою поверхнею та кришкою Summit, з автоматичним відкриттям та запобіжним клапаном. Зберігає холодні напої до 24 годин.

    1 611 грн
  • Laken Cap for Futura Bottles - Color
    151 грн
    Laken Cap for Futura Bottles - Color
    (88407)

    Laken Cap for Futura Bottles - Color - додаткова або запасна кришка для алюмінієвих пляшок Futura з вузьким шийкою. Підходить для моделей Futura: 71/72/73/74. Не використовувати в посудомийній машині та мікрохвильовій печі. Перед першим та щоденним використанням мийте вручну в теплій воді з рідким миючим засобом.

    151 грн
  • Laken Lakenjoy Thermo Bottle 0,5L
    1 364 грн
    Laken Lakenjoy Thermo Bottle 0,5L
    (88387)

    Laken Lakenjoy Thermo Bottle 0,5L – найстильніша термофляга в арсеналі Laken. Це універсальна пляшка для повсякденного використання, для прогулянок, походів, спорту в залі або на природі. Така пляшка перевірено тримає напої теплими до 12 годин, а холодними до 24 годин (залежно від температури навколишнього середовища та за умови щільно закритої кришки)....

    1 364 грн
  • Laken Basic Steel Bottle 0,35L - P/S Cap
    718 грн
    Laken Basic Steel Bottle 0,35L - P/S Cap
    (88389)

    Laken Basic Steel Bottle 0,35L - P/S Cap - найменша фляга-пляшка, виготовлена з якісної нержавіючої сталі 18/8. Всі пляшечки цієї серії мають однотонні кольори, приємне на дотик покриття, пляшка не ковзає в руці, а нова кришка з різьбленням виключає протікання напоїв. Використовуючи багаторазовий посуд, ми скорочуємо споживання одноразового пластику,...

    718 грн
  • Laken Basic Steel Bottle 0,75L - P/S Cap
    981 грн
    Laken Basic Steel Bottle 0,75L - P/S Cap
    (88391)

    Laken Basic Steel Bottle 0,75L - P/S Cap - фляга-пляшка виготовлена з якісної нержавіючої сталі 18/8. Всі пляшечки цієї серії мають однотонні кольори, приємне на дотик покриття, пляшка не ковзає в руці, а нова кришка з різьбленням виключає протікання напоїв. Використовуючи багаторазовий посуд, ми скорочуємо споживання одноразового пластику, зберігаємо...

    981 грн
  • Laken Fuel Bottle 1.5L
    756 грн
    Laken Fuel Bottle 1.5L
    (89675)
    1 Рейтинг

    Laken Fuel Bottle 1.5L – алюмінієва фляга об'ємом 1,5 літра для рідкого палива. У флязі Fuel Bottle ви можете безпечно брати з собою в будь-яку поїздку необхідний обсяг палива для різних потреб, будь то резервний запас для мотоцикла, квадроцикла або для приготування їжі на паливному пальнику в поході, на пікніку. Fuel Bottle випускається у трьох обсягах:...

    756 грн
  • Laken Lunch Box 375ml for P10/P15
    328 грн
    Laken Lunch Box 375ml for P10/P15
    (89682)

    Laken Lunch Box 375ml для P10/P15 - внутрішній контейнер для термоконтейнера Laken, об'єм 375 мл. Підходить для термоконтейнерів Laken об'ємом 1 та 1.5 л (всі моделі P10 та P15). Цілком безпечний для людини та навколишнього середовища (не містить шкідливих BPA-речовин). Контейнер можна використовувати в посудомийних машинах та мікрохвильовій печі без...

    328 грн
  • Laken Fuel bottle 1L
    596 грн
    Laken Fuel bottle 1L
    (89775)
    1 Рейтинг

    Laken Fuel bottle 1L – алюмінієва фляга об'ємом 1 л для рідкого палива. У флязі Fuel Bottle ви можете безпечно брати з собою в будь-яку поїздку необхідний обсяг палива для різних потреб, будь то резервний запас для мотоцикла, квадроцикла або для приготування їжі на паливному пальнику в поході, на пікніку. Fuel Bottle випускається у трьох обсягах: 0.6 л, 1...

    596 грн
  • Laken Thermo Liquids Flask 1L
    1 602 грн
    Laken Thermo Liquids Flask 1L
    (89659)

    Laken Thermo Liquids Flask 1L – класичний питний термос, з бездоганними характеристиками: 1 літр об'єму, збереження тепла 12 годин, збереження холоду – 24 години при кімнатній температурі. Будь-якої хвилини ви отримаєте прохолодний сік або гарячу каву - саме те, на що ви розраховували. Термос оснащений зовнішньою кришкою-чашкою. Внутрішня кришка...

    1 602 грн
  • Laken Futura 1.5L
    546 грн
    Laken Futura 1.5L
    (89662)

    Laken Futura 1.5L – пляшка для води. Виготовлена за безшовною технологією із цільного шматка алюмінію. Зовнішня поверхня виконана за спеціальною порошковою технологією. Пляшка вкрита шаром захисного полімеру. Внутрішня поверхня фляги Futura це пластичне антибактеріальне покриття, яке не сколюється навіть при деформації пляшки. Фляга зручно кріпиться за...

    546 грн
  • Laken Clasica 1L with neoprene cover and shoulder strap
    1 130 грн
    Laken Clasica 1L with neoprene cover and shoulder strap
    (89668)

    Laken Clasica 1L with neoprene cover and shoulder strap - легка та міцна алюмінієва фляга овальної форми. Внутрішня поверхня фляги – це пластичне антибактеріальне покриття, яке не сколюється навіть при деформації алюмінієвої ємності. З таким покриттям напої довше зберігаються свіжими. Чохол з неопрену захищає флягу від пошкоджень та виділяє серед схожих...

    1 130 грн
Показані 81 - 100 із 123 товарів