Laken

Laken - це іспанська компанія, яка спеціалізується на виробництві пляшок і термосів зі сталі та інших матеріалів. Laken була заснована в 1912 році в Іспанії і спеціалізувалася на виробництві пляшок для води та інших напоїв. Протягом своєї довготривалої історії компанія зарекомендувала себе як провідний виробник в цій галузі. Коли компанія Laken була заснована понад 100 років тому, напої та їжу перевозили та зберігали у багаторазових контейнерах. Окрім потреби у довговічних контейнерах, вони мали бути виготовлені з матеріалів, які сприяли б збереженню вмісту якомога довше. У той час, коли мікрохвильові печі та холодильники були ще невідомими словами, чим довше їжа залишалася теплою і чим свіжішою була вода, тим краще.

Laken - це іспанська компанія, яка спеціалізується на виробництві пляшок і термосів зі сталі та інших матеріалів. Laken була заснована в 1912 році в Іспанії і спеціалізувалася на виробництві пляшок для води та інших напоїв. Протягом своєї довготривалої історії компанія зарекомендувала себе як провідний виробник в цій галузі. Коли компанія Laken була заснована понад 100 років тому, напої та їжу перевозили та зберігали у багаторазових контейнерах. Окрім потреби у довговічних контейнерах, вони мали бути виготовлені з матеріалів, які сприяли б збереженню вмісту якомога довше. У той час, коли мікрохвильові печі та холодильники були ще невідомими словами, чим довше їжа залишалася теплою і чим свіжішою була вода, тим краще.

Це не була турбота про навколишнє середовище, це був єдиний доступний варіант - сьогодні все змінилось. З цієї причини, з моменту заснування компанії в Мурсії (Іспанія) у 1912 році, консервація, багаторазове використання, якість і довговічність - це слова, які стали частиною ДНК Laken. Технології стрімко розвиваються, змінилися матеріали та способи їх обробки, а також оздоблення, дизайн... Споживачі стали набагато вибагливішими щодо зовнішнього вигляду та експлуатаційних характеристик, як всередині, так і зовні будинку, а також ми стикаємося з одним із найбільших викликів цього століття: скороченням споживання одноразового пластику.


Laken

І цей новий контекст робить потреби в збереженні, багаторазовому використанні, якості та довговічності більш актуальними, ніж будь-коли. Хоч і зовсім по-іншому, але 100 років потому, в Laken продовжують виробляти пляшки, фляги та інші багаторазові контейнери з алюмінію, нержавіючої сталі та пластику останнього покоління, найвищої якості та довговічності, з максимальними тепловими характеристиками та дуже продуманим дизайном.

Laken експортує свою продукцію у понад 50 країн світу, серед них і Україна. Магазин ProBag є офіційним авторизованим дилером Laken в Україні (разом з іншими виробниками пляшок і термосів: Kambukka, Klean Kanteen, Esbit та інші). Це дає змогу запропонувати грамотну консультацію та допомогу у виборі пляшок і термосів. ProBag представляє розширені можливості, щоб Вам було легко і просто купити пляшку або термос Laken в Україні: до Ваших послуг: Безвідсоткова Розстрочка - Оплата частинами від ПриватБанку і Купівля частинами від Монобанку, Безкоштовна доставка і консультація на професійному рівні. Офіційне партнерство між Laken і ProBag дає змогу купити пляшку або термос Laken з офіційною гарантією та належної якості.


Laken



Головною метою Laken залишається задоволення потреб у транспортуванні та збереженні рідин і продуктів харчування, причому з максимальною турботою про навколишнє середовище. Laken робить це, керуючись цими цінностями:
- Досвід: Більш ніж столітня історія дозволила компанії домінувати серед представлених продуктів, матеріалах, з яких вони виготовлені, і знати вимоги споживачів.
- Постійне вдосконалення та інновації: Досвід Laken супроводжується чітким прагненням до постійного вдосконалення продукції, дизайну та процесів, щоб запропонувати найновіші ринкові тенденції. Доказом цього є наявність стандарту ISO 9001 або підтримка європейських фондів.
- Якість і безпека матеріалів: Laken вважає за необхідне використовувати найкращі матеріали для своєї продукції, щоб ви могли насолоджуватися найкращими враженнями. Тому вся продукція не містить шкідливих речовин, таких як бісфенол, фталати або свинець.
- Відповідальність за навколишнє середовище: Весь асортимент Laken придатний для багаторазового використання та переробки. Компанія дбає про те, щоб створювати мінімальну кількість відходів під час виробництва та переробляти ті, які не можна уникнути. Laken має сертифікат ISO14001 як знак екологічно відповідального виробництва.

Ключові моменти про Laken:
Історія: Laken була заснована в 1919 році в Іспанії.
Продукти: Laken виробляє широкий спектр пляшок, термосів, контейнерів для їжі та інших багаторазових контейнерів.
Матеріали: Продукти Laken виготовляються з високоякісних матеріалів, таких як алюміній, нержавіюча сталь та пластик без BPA.
Стійкість: Laken прагне до екологічно чистого виробництва та пропонує багаторазові та переробляються продукти.
Інновації: Laken постійно вдосконалює свої продукти та пропонує нові інноваційні рішення.

Докладніше
на сторінку
Показані 41 - 60 із 123 товарів
  • Laken Cap for OBY Bottles
    248 грн
    Laken Cap for OBY Bottles
    (88412)

    Laken Cap for OBY Bottles - запасна кришка для пляшок Laken з широким горлом Classic (крім 1L - TA10 всіх кольорів), Jannu і Summit і Tritan. Якщо ви використовуєте цю кришку OBY з однією з усіх сумісних пляшок, пам'ятайте, що ми рекомендуємо не вживати її з напоями вище 50ºC.

    248 грн
  • Laken Summit Thermo Bottle 0,5L
    1 273 грн
    Laken Summit Thermo Bottle 0,5L
    (88380)

    Laken Summit Thermo Bottle 0,5L - термопляшка з подвійними стінками з нержавіючої сталі 18/8, кольоровою поверхнею та кришкою Summit, з автоматичним відкриттям та запобіжним замком. Зберігає напої холодними до 24 години.

    1 273 грн
  • Laken Lid For Thermo Food Container P10/P15
    621 грн
    Laken Lid For Thermo Food Container P10/P15
    (88414)

    Laken Lid For Thermo Food Container P10/P15 - запасна або додаткова кришка для термоконтейнерів, об'ємом 1 л і 1.5 л. Сумісність із контейнерами Laken наступних серій: P10, YP10, MP10, LP10, P15.

    621 грн
  • Laken Valves set for cap and food containers P10 and P15
    374 грн
    Laken Valves set for cap and food containers P10 and P15
    (89626)

    Laken Valves set for cap and food containers P10 та P15 - набір клапанів для термоконтейнерів. Сумісний з усіма термосами для їжі LAKEN P10 та P15. У наборі два клапани для внутрішніх контейнерів та один клапан для кришки.

    374 грн
  • Laken Tritan OBY Bottle 0,45L
    734 грн
    Laken Tritan OBY Bottle 0,45L
    (88396)

    Laken Tritan OBY Bottle 0,45L – дитяча пляшка. Оснащена новою кришкою OBY, що ідеально підходить для дітей, тому вони можуть відкривати та закривати її без сторонньої допомоги. Усередині пляшечки є трубка, довжина якої дорівнює довжині пляшки, тому під час пиття дитина може тримати пляшку вертикально. Виконана з безпечного матеріалу, який не містить...

    734 грн
  • Laken Tritan OBY Bottle 0,45L+NP Cover
    514 грн 734 грн
    Laken Tritan OBY Bottle 0,45L+NP Cover
    (88401)

    Laken Tritan OBY Bottle 0,45L + NP Cover дитяча пляшка з матеріалу Tritan у яскравому неопреновому чохлі. Пляшка з Tritan - це практична та безпечна альтернатива поліпропіленовим пляшечкам; вона довше служить і зберігає новий акуратний вигляд, стійка до ударів, а також утворення плям, не вбирає запахи і не вимагає стерилізації. Ідеально підходить для...

    514 грн 734 грн
    Зменшена ціна!
  • Laken Summit Thermo Bottle 0,35L + NP Cover
    788 грн 1 125 грн
    Laken Summit Thermo Bottle 0,35L + NP Cover
    (88403)

    Laken Summit Thermo Bottle 0,35L + NP Cover – маленька термофляга з подвійними стінками з нержавіючої сталі 18/8. Фляга має кришку Summit (можливе використання з кришками Classic), з автоматичним відкриттям та запобіжним замком. Додатковим бонусом іде неопреновий чохол з яскравим малюнком мультфільму. Зберігає напої холодними до 24 години.

    788 грн 1 125 грн
    Зменшена ціна!
  • Laken Polyamide universal handle
    243 грн
    Laken Polyamide universal handle
    (89774)

    Laken Polyamide universal handle - знімна ручка з поліаміду сумісна з усіма наборами для приготування їжі Laken. Не містить BPA, фталатів та інших шкідливих речовин. Вага: 44 р.

    243 грн
  • Laken Basic Steel Bamboo Drinklife 0.75L
    1 112 грн
    Laken Basic Steel Bamboo Drinklife 0.75L
    (88528)

    Laken Basic Steel Bamboo Drinklife 0.75L – фляга з нержавіючої сталі серії Basic Steel. Ця багаторазова пляшка виконана з нержавіючої сталі буде незамінною для використання у повсякденному житті, на природі та навіть в інтер'єрі. Фляга Steel Bamboo Drinklife дуже легка та міцна, з ненав'язливим малюнком у пастельних тонах. Кришка виконана з нержавіючої...

    1 112 грн
  • Laken Thermo Liquids Flask 0,75L
    1 526 грн
    Laken Thermo Liquids Flask 0,75L
    (88955)

    Laken Thermo Liquids Flask 0,75L - питний термос, відмінний спосіб будь-якої прогулянки мати з собою гарячий чай або прохолодну воду. А зручна кришка може використовуватись замість чашки. Внутрішня кришка зроблена так, що її досить трохи повернути: ви наллєте напій, не втрачаючи тепла. Термос підтримує температуру гарячих напоїв до 12 годин, а холодних –...

    1 526 грн
  • Laken Thermo Food Container 1L+NP cover
    2 213 грн
    Laken Thermo Food Container 1L+NP cover
    (88967)

    Laken Thermo Food Container 1L+NP cover – термоконтейнер для харчових продуктів. Ця модель контейнера розрахована на окреме зберігання двох страв. Зовнішній контейнер виконаний з нержавіючої сталі, а внутрішні лотки об'ємом 250 мл та 375 мл із харчового пластику. Всі термоси і термоконтейнери Laken відрізняються своєю надійністю, практичністю, а головне...

    2 213 грн
  • Laken Futura Thermo 0,75L
    1 155 грн
    Laken Futura Thermo 0,75L
    (89313)

    Laken Futura Thermo 0,75L – термофляга, у форматі пляшки. На сьогоднішній день Futura Thermo випускається у трьох розмірах (350 мл, 500 мл, 750 мл) та 12 різних кольорах. Чому вона вважається термофлягою? Тому, що виготовлена з якісної нержавіючої сталі, з подвійними стінками, тобто. чудовою ізоляцією. А чому напої довго зберігаються теплими чи холодними?...

    1 155 грн
  • Laken Thermo Liquids Flask 0,5L
    1 143 грн
    Laken Thermo Liquids Flask 0,5L
    (89647)

    Laken Thermo Liquids Flask 0,5L – питний термос, в оновленому дизайні – це можливість мати при собі гарячу каву або холодний лимонад завжди: під час прогулянки, поїздки чи на роботі. Термос здатний підтримувати температуру гарячих напоїв до 12 годин, а холодних – до 24 годин. Зручну зовнішню кришку можна використати замість чашки; внутрішня дозволяє...

    1 143 грн
  • Laken Basic Steel Bottle 1L Bamboo Cap
    1 147 грн
    Laken Basic Steel Bottle 1L Bamboo Cap
    (89652)

    Laken Basic Steel Bottle 1L Bamboo Cap - сталева пляшка для води для спорту, туризму, прогулянки. Об'єм 1 літр забезпечить рідиною на кілька годин. Міцна кришка, що не протікає, з різьбленням має стильну вставку з бамбука і гумову петлю, за яку зручно підвішувати пляшку до рюкзака або на палець. Міцна фляга з нержавіючої сталі 18/8 дозволить на багато...

    1 147 грн
  • Laken Thermo food container 500 ml + NP Cover
    1 854 грн
    Laken Thermo food container 500 ml + NP Cover
    (89653)

    Laken Thermo food container 500 ml + NP Cover - харчовий термоконтейнер, у неопреновому чохлі з малюнком. Термос призначений для харчових продуктів, виконаний із якісної нержавіючої сталі з вакуумною ізоляцією. Завдяки подвійним стінкам зберігає їжу теплою до 10 годин, а холодною до 24 годин, залежно від температури навколишнього середовища та щільно...

    1 854 грн
  • Laken Basic Steel Bottle 0,75L Flow Cap
    1 080 грн
    Laken Basic Steel Bottle 0,75L Flow Cap
    (89654)

    Laken Basic Steel Bottle 0,75L Flow Cap - питна пляшка. З нержавіючої сталі тепер оснащена складним носиком та соломинкою. Зручна та проста у використанні, як для дорослих, так і для дітей. Дуже міцна та легка пляшка з герметичним ущільненням повністю безпечна для здоров'я та має стильний привабливий дизайн. Корпус виготовлений із нержавіючої сталі 18/8....

    1 080 грн
  • Laken Thermo Food Container 1,5L
    2 538 грн
    Laken Thermo Food Container 1,5L
    (89705)

    Laken Thermo Food Container 1,5L – термоконтейнер для харчових продуктів. Ця модель контейнера розрахована на окреме зберігання двох страв. Зовнішній контейнер виконаний з нержавіючої сталі, а внутрішні лотки об'ємом 250 мл та 375 мл із харчового пластику. Всі термоси і термоконтейнери Laken відрізняються своєю надійністю, практичністю, а головне...

    2 538 грн
  • Laken Thermo Food Container 1L
    2 241 грн
    Laken Thermo Food Container 1L
    (89706)

    Laken Thermo Food Container 1L – термоконтейнер для харчових продуктів. Ця модель контейнера розрахована на окреме зберігання двох страв. Зовнішній контейнер виконаний з нержавіючої сталі, а внутрішні лотки об'ємом 250 мл та 375 мл із харчового пластику. У такому термосі можна переносити сніданок, обід або вечерю з кількох страв.

    2 241 грн
  • Laken Classic 1L
    468 грн
    Laken Classic 1L
    (89725)

    Laken Classic 1L - пляшка для води, легка та міцна алюмінієва фляга-пляшка з широким шийкою. Фляги Laken є багатошаровою конструкцією і кожен шар цієї конструкції виконує свою функцію. Основа більшості фляг Laken - це алюмінієва безшовна ємність, що має достатню міцність і легкість.

    468 грн
  • Laken Classic 0.75L
    450 грн
    Laken Classic 0.75L
    (89730)

    Laken Classic 0.75L - легка та міцна алюмінієва фляга-пляшка з широким шийкою. Фляги Laken є багатошаровою конструкцією і кожен шар цієї конструкції виконує свою функцію. Основа більшості фляг Laken - це алюмінієва безшовна ємність, що має достатню міцність і легкість.

    450 грн
Показані 41 - 60 із 123 товарів