Гаманці Товарів у наявності: 161

на сторінку
Показані 161 - 161 із 161 товарів
  • Fjallraven Kanken Travel Wallet (Peach Pink)
    2 940 грн
    Fjallraven Kanken Travel Wallet (Peach Pink)
    (29563)

    Артикул: 7323450464011 Гаманець (тревел-кейс) Fjallraven Kanken Travel Wallet (Peach Pink) практичний і компактний гаманець для паперових грошей, карт і дрібної решти. Відмінно підійде для подорожей, так як має відділення для квитків. Як і належить для Fjallraven, цей гаманець зшитий з тканини G-1000, яка відома своєю практичністю і надійністю.

    2 940 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 161 - 161 із 161 товарів
Гаманці

Гаманці (портмоне, клатчі) відносяться до категорії необхідних аксесуарів для чоловіків і жінок. Вони підходять в якості подарунка коханій людині або колезі. За весь час існування, людство придумало багато форм і видів для цього аксесуара, і весь час змінюються матеріали і з'являються або зникають деякі функції. Але суть залишається незмінною ор...

Гаманці (портмоне, клатчі) відносяться до категорії необхідних аксесуарів для чоловіків і жінок. Вони підходять в якості подарунка коханій людині або колезі. За весь час існування, людство придумало багато форм і видів для цього аксесуара, і весь час змінюються матеріали і з'являються або зникають деякі функції. Але суть залишається незмінною організувати і впорядкувати гроші в будь-якій формі, будь то готівкові або на банківські карти, іноді ще трапляються відділення для монет.

Гаманці (гаманці, портмоне, клатчі) поділяються:
- За обсягом / кількості банкнот і карт.
- Наявність додаткових функцій як наприклад захист від RFID-сканування, альтернативний спосіб кріплення.
- Матеріали: часто шкіра і щільні поліестери, рідше інші тканини.

Чимало важливою деталлю при покупці гаманця, портмоне, клатча, є можливість купити його в розстрочку, особливо за такою популярною програмою як Оплата частинами. Магазин ProBag представляє можливість купити гаманець, портмоне, клатч, не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти.

Детальнiше